Blog – Servicii

Bine ai venit!

Psihoterapia

Psihoterapia este un proces care faciliteaza schimbarea pozitiva pe care ti-o doresti. A incepe travaliul terapeutic e un act de curaj si, in acelasi timp, prilej de vindecare a ranilor, de cunoastere de sine si de crestere personala.
Cu ghidajul psihoterapeutului, poti lua distanta fata de modul in care gandesti, simti si te exprimi, poti intelege si inlatura tiparele dezadaptative, te poti raporta mult mai armonios la tine, la ceilalti si la lume in general. Psihoterapia te ajuta sa fii cine iti doresti, sa iti atingi obiectivele si sa ai o viata in acord cu nevoile si valorile tale.

 • Psihoterapia individuala

  Psihoterapia individuala este un demers care permite explorarea optiunilor, intereselor, modului de organizare a psihicului tau. Daca sprijinim motivatia pentru schimbare, daca cream o alianta terapeutica bazata pe incredere si respect reciproc, vom accesa impreuna resursele, puterea ta de a ajunge la scopurile pe care ti le-ai propus.

 • Psihoterapia adolescentului

  Psihoterapia adolescentului reduce povara acestei perioade complicate. Construirea identitatii, nevoia de a apartine unui grup si, in acelasi timp, de a fi deosebit, relatia dificila cu persoanele cu autoritate (parinti, educatori), pozitionarea incerta fata de viitor… sunt cateva teme unde asistarea psihologului iti poate fi utila.

 • Psihoterapia de cuplu

  Psihoterapia de cuplu te poate ajuta sa iti intelegi mai bine partenerul, sa poti sa iti exprimi, la randul tau, nevoile, asigurand un flux de comunicare hranitor pentru relatie. Gestionarea conflictelor, recladirea intimitatii emotionale dupa un moment de criza, analiza momentelor de cotitura sunt interventii necesare ca sa puteti construi o conexiune stabila, de calitate.

 • Psihoterapia de familie

  Psihoterapia de familie sustine o dinamica orientata spre bunastarea tuturor membrilor. E important sa respectam glasul tau si a celor dragi, sa identificam care sunt solutiile care rezoneaza cu specificul familiei tale. Impreuna, lucram pentru a folosi tot ceea e bun si sanatos in relatia voastra, astfel creand un pattern de interactiune sanatos.

Daca te afli intr-un moment de impas, daca ce ai incercat pana acum pentru a aduce echilibru, intelegere, bucurie in viata ta, nu a functionat asa cum iti doreai, te astept la cabinet. Te poti programa la tel.: 0723666433, e-mail: programare@anapapahagi.ro.
Let’s get social on Google+Adresa Cabinet:
Strada Visinilor, nr. 3, sector 2, Bucuresti
(in cadrul Centrului PsihArt)
Telefon: 0723 66 64 33