Politica de confidentialitate date

Conform Regulamentului UE nr. 679/2016

  1. Identificarea operatorului:

Denumirea operatorului: Papahagi Anamaria – Cabinet individual de psihologie

Cod unic de inregistrare: 35256410

Sediul Social: Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr. 65, sector 4.

  1. Prezentare generala

Papahagi Anamaria – Cabinet Individual de Psihologie (CIP) isi prezinta serviciile online prin intermediul site-ului https://anapapahagi.ro/. Administratorul site-ului, cat si persoanele imputernicite de acesta se angajeaza sa pastreze in siguranta si sa protejeze datele cu caracter personal ale utilizatorilor colectate prin intermediul site-ului https://anapapahagi.ro/.

Papahagi Anamaria CIP isi desfasoara activitatea conform legislatiei in vigoare si se angajeaza sa implementeze orice masuri de ordin tehnic sau organizatoric necesare pentru securitatea si controlul sistemelor informatice.

Toate informatiile colectate direct sau indirect prin intermediul site-ului sunt colectate si prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de toti utilizatorii.

III. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru se face atat direct de catre administratorul site-ului, cat si indirect, prin terte parti, cum ar fi programe sau instrumente de marketing.

Informatiile colectate si prelucrate prin intermediul formularelor regasite in sectiunea de Contact –  https://anapapahagi.ro/contact/ sunt: nume, prenume, e-mail, telefon.

Administratorul site-ului nu este si nu poate fi facut responsabil pentru datele cu caracter personal introduse de catre utilizatori in zona de acces public precum sectiunea de comentarii aferenta blogului –  https://anapapahagi.ro/blog/.

Prin completarea datelor in formularul de contact, utilizatorii declara ca accepta neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date a Papahagi Anamaria CIP si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Papahagi Anamaria CIP, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Papahagi Anamaria CIP, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, prin introducerea datelor, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate (cedate) de catre Papahagi Anamaria CIP atat afiliatilor sai, precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Daca nu sunteti de acord cu maniera de prelucrare si colectare a datelor cu caracter personal, cat si posibilitatea ca acestea sa fie transferate catre terte parti (afiliati, colaboratori, parteneri), nu introduceti datele personale in formularele site-ului si nu utilizati serviciile aferente acestuia.

Papahagi Anamaria CIP se foloseste de date cu caracter personal colectate, prelucrate si stocate automat de catre terte parti precum instrumentul de marketing Google Analytics.

Instrumentul Google Analytics are rolul de a colecta cookie-uri primare ce contin indentificatori precum browser-ul utilizat, IP, locatie, varsta, afinitati, etc., precum si actiunile realizate pe site-ul https://anapapahagi.ro/.

Google Analytics ne permite sa monitorizam si sa analizam care este tipul utilizatorilor site-ului nostru, pe fiecare pagina, de unde ati ajuns pe site-ul nostru si bineinteles care sunt subiectele/serviciile de interes pentru fiecare categorie de utilizatori in parte.

Pentru mai multe informatii referitor la protejarea datelor, mascarea adresei IP, politica de cofidentialitate Google Analytics, etc, va rugam sa accesati acest link.

 

  1. Scopul si maniera de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului UE nr. 679/2016, Papahagi Anamaria CIP are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificat, datele personale pe care ni le furnizati sau le colectam prin intermediul site-ului.

Datele cu caracter personal pot fi colectate pentru indeplinirea urmatoarelor scopuri: informarea utilizatorilor, activitati comerciale, activitati de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de analiza, de monitorizare a conversiilor si a comportamentul utilizatorilor pe site-ul https://anapapahagi.ro/.

Papahagi Anamaria CIP poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/ bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si a serviciilor noastre, asiguratori.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de catre institutiile statului.

Luam toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Personalul care are acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat. Toate accesarile bazei de date se fac numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date.

La intervale de timp (lunar) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat, unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre personal autorizat pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care are acces doar administratorul, carora ii incumba obligatia de confidentialitate.

  1. Drepturile utilizatorilor

Prin citirea prezentelor termene si conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora, conform GDPR. Pentru a descarca noul Regulament General de Protectia Datelor (UE) 2016/679 va invitam sa accesati acest link.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Papahagi Anamaria CIP,  Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr. 65, bl.9, sc.1, et.9, ap.39, sector 4, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.
  • sa interveniti asupra datelor transmise.
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente printr-un newsletter saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Papahagi Anamaria CIP nu promoveaza SPAM-ul si nu colecteaza in mod constient date cu caracter personal ce vizeaza persoanele care nu au indeplinit varsta de 18 ani. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul https://anapapahagi.ro/ poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

  1. Informatii suplimentare

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Politica de Confidentialitate a site-ul nostru poate fi modificata periodic de catre administratorul site-ului motiv pentru care va recomandam sa revizuiti periodic aceasta pagina.

Daca aveti orice intrebari referitor la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati, fie prin e-mail la adresa office@anapapahagi.ro fie printr-o notificare scrisa la adresa sediului nostru.

Autoritatea publica centrala cu competenta generala in domeniul protectiei a datelor personal este A.N.S.P.D.C.P. – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Pentru a vizualiza mai multe informatii despre Regulamentul UE nr. 679/2016, aplicabil din 25.05.2018 precum si drepturile persoanelor vizate, va invitam sa accesati acest link .Adresa Cabinet:
Strada Visinilor, nr. 3, sector 2, Bucuresti
(in cadrul Centrului PsihArt)
Telefon: 0723 66 64 33