Psihoterapie

CAND SA APELEZI LA PSIHOTERAPIE


E de mers la psihoterapeut cand simti ca ce ai incercat pentru a te repune pe o traiectorie daca nu ascendenta, macar functionala, nu a avut rezultate pozitive. Oamenii se schimba mereu, depasesc obstacole, se lupta cu demonii interiori, dar, uneori, au nevoie de un pic de ajutor ca sa ii invinga.

Dificultatea de a iti aprecia corpul, de a depasi o pierdere importanta, de a te indrepta profesional in directia care te implineste sau de a crea legaturi  care te reprezinta… poate fi pusa la incercare de o analiza a structurii interioare care intretine aceste obstacole.

A te uita insa direct in ochii problemei poate functiona la fel de bine ca a te uita la resursele prin care o poti depasi.

Fiecare drum terapeutic e deosebit (la fel ca cei care merg pe el). Se recadreaza perspectiva, se comprima sensul printr-un simbol, se aleg intelesuri alternative, se gaseste pattern-ul distructiv, se traiesc emotiile suprimate si cele nou descoperite. Tolba cu sageti terapeutice e plina si te asteapta sa tintesti.
Adresa Cabinet:
Strada Visinilor, nr. 3, sector 2, Bucuresti
(in cadrul Centrului PsihArt)
Telefon: 0723 66 64 33